Przykładowe menu weselne

Całkowity koszt wraz z obsługą 160 zł / osoba

Obsługa poprawin 15 zł / osoba * (do godz. 20:00) **)

* nie mniej niż 600,00 zł

** po godz. 20:00 150,00 zł / godz.

Obiad

Rosół czysty
Ryż
Białe mięso i biały sos
Udko faszerowane w sosie myśliwskim
Zrazy wołowe
Kotlet DeVolalle
Kotlet „Argentyna”
Ziemniaki
Surówki (zestaw)

Deser

Owoce w sosie z szampana

Napoje gorące

Kawa z mlekiem
Herbata z cytryną

Zakąski zimne

Pstrąg w galarecie
Galantyna z kurczaka
Indyk w maladze
Kurczak faszerowany
Schab ze śliwką
Karkówka pieczona
Sałatka szarpana
Sałatka warzywna
Śledź w oleju
Śledź po kartusku
Grzybki marynowane
Ogórki konserwowe
Pieczywo
Masło

Zakąski gorące

Forszmak
Szaszłyki wieprzowe
Udko po cygańsku
Pieczarka faszerowana
Barszcz z belfrem