Przykładowe menu weselne
Całkowity koszt wraz z obsługą 160 zł / osoba
Obsługa poprawin 15 zł / osoba * (do godz. 20:00) **)
* nie mniej niż 600,00 zł
** po godz. 20:00 150,00 zł / godz.
Obiad
Rosół czysty |
Ryż |
Białe mięso i biały sos |
Udko faszerowane w sosie myśliwskim |
Zrazy wołowe |
Kotlet DeVolalle |
Kotlet „Argentyna” |
Ziemniaki |
Surówki (zestaw) |
Deser
Owoce w sosie z szampana |
Napoje gorące
Kawa z mlekiem |
Herbata z cytryną |
Zakąski zimne
Pstrąg w galarecie |
Galantyna z kurczaka |
Indyk w maladze |
Kurczak faszerowany |
Schab ze śliwką |
Karkówka pieczona |
Sałatka szarpana |
Sałatka warzywna |
Śledź w oleju |
Śledź po kartusku |
Grzybki marynowane |
Ogórki konserwowe |
Pieczywo |
Masło |
Zakąski gorące
Forszmak |
Szaszłyki wieprzowe |
Udko po cygańsku |
Pieczarka faszerowana |
Barszcz z belfrem |